Wong iki mung bali saka karya sawise kang bojo dominan Destiny Reed meksa wong kanggo lye ing bali lan lenggah ing pasuryan sawise kang mangan pus.

Komentar

Sampeyan kudu mlebu log kanggo ngirim komentar ing tembok. Tulung Login utawa Ndhaptar (gratis).