Prajurit nyelinep nindakake hubungan seks ing barak tentara, bocah wadon militer karo kuldi gedhe iki ngidini jago lemu nembus pus sing udan, kuldine kira-kira bajingan.

Komentar

Sampeyan kudu mlebu log kanggo ngirim komentar ing tembok. Tulung Login utawa Ndhaptar (gratis).