Kula gendakan kusut tresna peran-muter dadi luwih sing dheweke disandangi munggah kaya Santa lan digawe kula pound dheweke udan pus.

Komentar

Sampeyan kudu mlebu log kanggo ngirim komentar ing tembok. Tulung Login utawa Ndhaptar (gratis).