Iki ora becik amatir saperangan tindak saka ngambung ing kursi kanggo kurang ajar ing kursi.

Komentar

Sampeyan kudu mlebu log kanggo ngirim komentar ing tembok. Tulung Login utawa Ndhaptar (gratis).