Aria wis dadi budak seks adhine wiwit dheweke nyekel dheweke nyolong saka wong tuwa.

Komentar

Sampeyan kudu mlebu log kanggo ngirim komentar ing tembok. Tulung Login utawa Ndhaptar (gratis).